Witam, to moje osobiste wyzwanie!
Mam zamiar zrobić w ciągu max trzech lat 1MLN złotych albo stracić 3500 Euro i trochę czasu.
1.Start 01.05.2024 lub wcześniej. Kwota jeszcze nie jest dokładna, bo może być więcej lub mniej, okaże się w lutym.
2.Link do konta na MYFXBOOK : https://www.myfxbook.com/members/JadziaxD
2.Konto będzie dostępne 01.05.2024, bo aktualnie jest private:)
3.Wpisy będę dodawał, jak otworzę pozycję lub zamknę, więc może być to kilka razy dziennie lub raz na tydzień, dzień, wszystko będzie zależało od tego czy będzie zysk czy nie:)
4.Nie używam stop losów, gram do miliona lub do momentów w którym zdecyduje, ze mi nie idzie lub wyzeruje rachunek.
5.Zysk jaki mnie interesuje to 17% miesięcznie +-
7. Gram tylko na and walutach. Gównie EUR/USD AUD/USD USD/CAD oraz USD/PLN
ZAPRASZAM DO OBSERWACJI
1 Milion złotych challange od 3500 EURO. Start 1.05.2024
Moderator: Forex
Regulamin forum
1. Dział w którym można założyć własny dziennik pracy:)
2. Zamieszczamy tutaj, analizy, pozycje oraz swój pogląd na temat rynku w danym dniu.
3. Dozwolone jest umieszczanie analiz z innych serwisów, typu : Investing, Tradingview itd.
4. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
1. Dział w którym można założyć własny dziennik pracy:)
2. Zamieszczamy tutaj, analizy, pozycje oraz swój pogląd na temat rynku w danym dniu.
3. Dozwolone jest umieszczanie analiz z innych serwisów, typu : Investing, Tradingview itd.
4. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)